Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Andlig diciplin

Text: Solkarina

Minns du den bibliska ormen i paradiset som lurade Eva att äta äpplet? Det gav henne mersmak och gjorde så att de båda kastades ut ur paradiset.

Var finns ormen idag? Vem och vad är det idag som lockar dig åt något håll och gör att du tappar fokuset på det du verkligen vill själv? Ormen finns överallt i samhället i reklam, människor som utövar makt på andra, människor som trivs på piedestal.

Andlig disciplin är något mycket viktigt för mig.

Det innebär att jag dagligen funderar över vad jag vill öva på.  Att utvecklas andligt innebär att jag öppnar upp mig, släpper rädslor, lever i kärlek och kan vandra i alla 144 dimensionerna och ständigt kommunicera med alla som bor i dem. Leva i harmoni med alla levande varelser i hela universum. Se att vi alla är en del av en högre kunskap ingen är mer eller mindre än någon annan.

Vi lever i ett tekniskt samhäller, på facebook finns grupper och människor som ständigt delar sina egna men också andras andliga och mediala övningar.

Innan du är med och delar dessa övningar ska du fråga dig själv om det gör någon nytta i din personliga andliga utveckling och disciplin.

Vi ska noga välja vad vi övar på, vilka andliga och mediala övningar vi gör. Dessa kan ta oss bort från oss själva istället för närmare oss själva. Genom övningar får vi intryck och intryck stannar kvar i vårt energisystem. Det blir som smogg inom människor och hindrar dem från att se vad som är sant om dem själva. Desto mer olika övningar du gör, desto mer intryck kommer du att få, desto mer kommer du att tappa bort dig själv. Du kommer tillslut att bli full av intryck men inte veta vad du ska göra av dem.

Äkta andlig disciplin tar bort intryck, minskar draman och får dig att känna dig som en del av allt levande, du känner kärlek, ödmjukhet, vänskap, lycka.

För att en andlig övning ska vara verksam och ge resultat ska du öva på den i veckor, månader och ibland år. Annars får du bara en massa intryck. Det är därför jag tycker om NKH och Reiki tex för vi övar år efter år efter år och det ger resultat.

En vis människa sa till mig en gång. När du gör en övning ska du veta att de första 3 åren då övar du och funderar och känner efter om övningen verkligen är något för dig. När du bestämt dig att den är det. Då ska du öva på samma sak i 12 år. När det gått 12 år då ska du öva på att glömma vad du lärt i 12 år. Sedan har du fått resultat i din andliga disciplin och du har då kunskap.

Bra att tänka på.

När du gör en övning ska du veta att de första 3 åren då övar du och funderar och känner efter om övningen verkligen är något för dig.

När du bestämt dig att den är det.

Då ska du öva på samma sak i 12 år. När det gått 12 år då ska du öva på att glömma vad du lärt i 12 år.

Sedan har du fått resultat i din andliga disciplin och du har då kunskap.

Det vi övar blir vi bra på och sortera vad du vill öva på så du talar om för kosmos vad du vill. Då kommer du också att få den hjälp du behöver.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)