Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Andlig upplevelse med Nefertiti kosmisk healing

Text: Therese Renman

 Redan när Solkarina skickade ut de första mailen om Nefertiti Kosmisk Healing, kände jag en stark känsla av att denna healing var som gjord för mig och beslutade mig för att jag skulle gå kursen. Jag gick NKH 1 och 2 under våren 2014 och det har öppnat en ny värld för mig.

Ett tillfälle med NKH efter kurserna som jag minns alldeles speciellt, var en av alla underbara dagar i somras när jag satt i dörröppningen till mitt växthus och gav NKH till allt på vår lilla gård.

Det var en så skön känsla att sitta i växthuset och njuta av den lugna energin från alla växter. När jag var klar satt jag kvar, blundade och bara njöt av solens värme mot min hud. Efter en stund öppnade jag ögonen och tyckte att jag nog såg lite suddigt.

När jag tittade efter mer noggrant, såg jag framför mig något som liknade ett vackert regn av lysande gulvit energi, som sakta dalade mot golvet av grånad trätrall.

Precis då trodde jag att jag hade fått något fel på ögonen. Jag blundade hårt flera gånger och gnuggade ögonen, men fenomenet var kvar!

Detta pågick en lång stund och jag satt och njöt av synen av den fantastiska energin. En stor tacksamhet kom över mig och jag kände och känner en sådan glädje över att jag har fått gå hos Solkarina och lära mig Nefertiti Kosmisk Healing. Stort tack!

 

 


 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)