Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Änglahealing

Klient till Jeanette Isaksson

Hejsan här kommer lite tankar från mig. Jag har varit med om healing förut men undrade vad det var du gjorde? Det var spännande att prova.

Om jag berättar lite om skillnaderna så var det att du rörde vid mej . Du gav mig ett gott första intryck och det gjorde det lättare för mig att slappna av direkt. 

Det jag såg från början var ett lugn inga färger. Men sedan började det pulsera och jag kände en smärta i mina armar (där min värk började en gång) en ganska intensiv känsla det som sedan hände har jag aldrig sett tidigare ..det kom vita små prickar flinger i sidorna på synfälten på båda ögonen

 

Jag sa inget till dej utan du berättade gör mej att du hade upplevt det (så du visste egentligen inte att jag sett det).Värken försvann sedan när vi var klara. Jag hade inte ont i min kropp dagen efter men kom tyvärr på kvällen .

När jag är stilla och skall åter röra på mej. Jag blev oerhört emotionellt berörd och grät efteråt inte för jag var ledsen. Upplevde ljud mycket högre och tydligare och tyckte att min man var så engagerad Har faktiskt rek detta till en mina arbetskamrater och hoppas att hon har modet att pröva.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)