Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Distanshealing till min syster

Distanshealing till min syster

Klient till Margareta Åstrand Svenson ( lärare NKH)

Jag skickade Nefertiti kosmisk healing på distans vid två tillfällen till min syster. Hon berättade efter första healingtillfället:

Det pirrade i min vänstra fot och även under foten och på ovansidan om foten. Jag opererades för hallux valgus i den foten 2008. För en vecka sen började jag få ont i foten. Nu kändes det under healingen som om någon gjorde något där, något hände där. Det kändes upp mot skenbenet, ankeln, runt vristen. Det kändes som en grundlig genomgång av foten.

Efteråt har det känts bra i foten.

Drygt en månad senare, efter andra healingtillfället berättar min syster:

Jag kände i högerhanden vid tumme och lillfinger som om nåt jobbade där under healingen. Det var en påtaglig känsla. Jag kände också uppifrån axeln och ner ut mot övre delen av armen, halvvägs ner i överarmen, som något jobbade där. Det kändes som ett flöde.

Det var där jag slog i vid fallet då jag ramlade handlöst framåt över ett stålrör som var ett par dm över marken. Jag tog emot med högerhanden mot kullerstenen då jag föll. Jag missbedömde höjden och slog i högerhanden så armen åkte upp bakåt. Jag tog i med handen så att axeln åkte upp. På handen nära tummen och nära lillfingret gjorde jag mig mest illa. Jag hade väldigt ont i handen i början efter fallet. Efter healingen avtog smärtan. Det var betydligt bättre än innan efter healingen.

Allra tydligast vid healingen kändes i halsen, nästan som ett tryck, som om nåt motade bort det som gör ont då jag sväljer. Det kändes på höger sida vid nederdelen av halsen och in mot halsen där man sväljer. 

Jag har i flera veckor hostat mycket, haft ont i halsen och det har gjort ont på höger sida i halsen då jag sväljer. Efter healingen har jag inte ont längre då jag sväljer.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)