Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

En personlig reflektion

Text:Katarina Bergström

Vem är du som person?  Jag är en person som oftast är väldigt positivt inställd till livet. En person som har blivit otroligt rik från olika livserfarenheter. Oerhört empatisk, lite av en trollkonstnär, kan se varje människa där den står i livet just nu. Jag är en otroligt kreativ person som tycker om att ha många bollar i luften samtidigt

Vad är viktigt för dig? Min familj och jag själv är oerhört viktigt för mig. Att ha balans och struktur i livet. Också att få vara kreativ genom skapande.

Vad är kärlek för dig? Kärlek för mig är framför allt omtanke om mig själv och mina medmänniskor.

Hur kom du i kontakt med NKH? Jag satt och googlade efter information om stjärnbarn då jag av "slumpen" till slut hamnade på Solkarinas hemsida där jag hittade länken till NKH. Jag kände det som om jag hittade hem när jag läste informationen om metoden och bestämde mig för att utbilda mig i NKH.

 Hur använder du NKH i din vardag? Jag har precis avslutat grundkursen i NKH
( oktober 2014) och har hunnit med att ge två behandlingar till andra och en till mig själv. Det är en underbar healingmetod!

Har NKH förändrat din syn på livet?  Ja det har den genom att jag känner mig mer kärleksfull och ödmjuk inför mig själv och allt levande. Livet är underbart och jag kan känna en större tacksamhet till allt, än vad jag har gjort tidigare.

 Har du någon erfarenhet du vill dela när du fått, gett behandling eller gjort de andliga övningarna? Jag har väldigt många rädslor att jobba med och vill gärna ha koll på det mesta. Men så häromdagen bestämde jag mig för att ge mig själv NKH, jag riktigt längtade efter upplevelsen.  Jag var helt ensam hemma (förutom hunden), jag satte mig i soffan, gjorde alla förberedelser och slöt mina ögon. När änglarna kom för att hela började Flisan att småmorra och gny, och min första instinkt var att öppna mina ögon. Men oerhört stolt över mig själv talade jag om för henne och mig själv att allt var okej, allt var som det ska. Jag lyckades hålla mina ögon slutna under hela behandlingen, men det var oerhört tufft. Efteråt kom hon och satte sig på golvet framför mig och såg mig rakt i ögonen (vilket hon aldrig annars gör) en lång stund och vi småpratade med varandra en stund. Nöjd över pratstunden rullade hon sedan ihop sig under vardagsrumsbordet och somnade med en djup suck.

Övrigt du vill dela? Att jag är oerhört lycklig över att ha lärt mig grunderna i denna underbara healingmetod. En metod som jag varmt rekommenderar till andra människor.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)