Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Erfarenhet från grundkursen

Erfarenhet från grundkursen i NKH

Text: Margareta Åstrand Svenson

Jag hade nyss lärt mig NKH steg 1 och bestämde mig för att ge mig själv Nefertiti kosmisk healing. Jag gjorde alla förberedelser och började med healingen. Inga fenomen i kroppen infann sig, men däremot märkte jag hur energin i rummet ändrades.

Jag har svårt att klä den känslan jag fick i ord, för det finns inte ord för allt har jag märkt.

Det var änglanärvaro närmast mig och galaktiska guider fanns med i rummet. Så kände jag händer som höll vid mitt huvud. Det kändes som om nån fysiskt var i rummet och höll sina händer på mitt huvud, fastän ingen fanns i rummet.

Det fanns bara en känsla av ett stort lugn. Jag hann för en bråkdels sekund tänka tanken om att följa impulsen att öppna ögonen för att titta efter vad eller vem det var. Men jag ville inte sluta känna denna energi, jag ville inte bryta magin. Jag behärskade utan problem en nyfiken impuls att öppna ögonen för att se vad det var, för jag visste att det skulle försvinna då. En enda bråkdels sekund varade den tanken. Så kan det bli då man överraskas. Jag har förstått att anledningen till att jag skulle förnimma energin i rummet så tydligt och även förnimma änglarnas händer mot mitt huvud, var att det var det som var det högsta bästa för mig just då, jag skulle få bekräftat denna gång att de var med mig under healingen.

 

Bild: Margareta Åstrand Svenson, Älvsbyn

 

 

 

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)