Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Healing på allvar?

Text: Cecilia, deltagare på distanshealingen på onsdagarna

”Healing? På allvar?”, var min första reaktion när väninnan föreslog det som en alternativ behandling när jag fått min kroniska sjukdom konstaterad. Sjukdomen, som sitter i mitt öra, tog helt över mitt liv sommaren 2012 och fick mig att ganska snabbt må dåligt, både fysiskt som psykiskt.  Mest psykiskt, får jag väl erkänna. Från att ha varit en glad och social person gick jag över till en ångestfylld person som avskärmade sig från omvärlden. Det var då väninnan Catarina föreslog healing som ett alternativ och jag tillstår att jag var lite avvaktande till det hela, men samtidigt villig att prova allt för att få ro i själen.

Det var där det hela började. Ett år senare såg jag att Sol Karina erbjöd NKH och blev nyfiken och anmälde mig. Sen dess är jag ”fast”. Så gott som varje vecka har jag tagit emot NKH av Sol Karina och hennes grupp, något som totalt förändrat mitt liv i grunden. Idag, ett år in i den här healingformens behandling, har mitt öra avsevärt förbättrats, jag har lättare att hantera mina dåliga örondagar och har mycket lättare att finna ro när det blåser runt omkring mig i vardagen.

Jag skulle beskriva min upplevelse som livsomvälvande utan att överdriva ett dugg. I början rensade healing min kropp på allt gammalt ”slagg”, sen började den fylla på energi och idag kan jag ibland få budskap. Jag är enormt tacksam för möjligheten som jag, och många med mig, får genom att delta i den grupp som tar emot NKH.  Den inverkan NKH haft på mitt liv är bara positiv och jag uppmanar alla att pröva – det kan bara bidra till gott.

 

 

 

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)