Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Hjälp mot smärta

Hjälp mot smärtor

Text: Margareta Åstrand Svenson

Jag kan också berätta hur jag fått hjälp av NKH med smärtor i övre delen av ryggen som jag haft i ca fem år efter en skoterincident. Det har varit olika långa perioder med nervsmärtor som strålat ut i höger arm och ibland känts i övre av ryggen. Vid ett tillfälle då jag tog emot NKH vid en av distanssändningarna då jag själv bara hunnit gå NKH 1 och innan jag gått NKH 2, så hände något fantastiskt.

 En liten stund efter att jag öppnat heligt rum kände jag mycket tydligt hur någon står bakom mig. Det kändes mycket bra. Jag började känna en väldigt lätt känsla vid trakten runt skulderblad och hjärta och ryggen vid det området samt hela vägen upp mot hjässan. Då healingstunden var över och jag öppnade ögonen så såg jag den jag känt tidigare.

Han satt i fåtöljen mittemot mig. Han var alldeles ljus och såg precis ut som en människa, fast allt var bara ljus. Från min sida sett så satt han inte precis mitt i fåtöljen, han satt mer åt vänster, alldeles inpå armstödet där.

Jag uppskattar mycket de gånger jag ser så tydligt. Jag upplevde den lätta och friska känsla vid området runt hjärta och skulderblad och hela vägen uppåt huvudet mycket tydligt då jag reste mig från fåtöljen i Reikistugan och gick till huset, denna lätthet var så tydligt. Den lätta och friska känslan höll i sig ett bra tag.

Efter den dagen har jag bara haft lindrigare smärtor nån gång ibland där, inte alls så intensiva smärtor som tidigare. När smärtan nån gång återkommer, så är den inte längre så långvarig.

 För det mesta känner jag numera ingen smärta där.  

 

            

 

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)