Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Hjälp vid smärta och bihåleinflammation

Hjälp vid smärta och bihåleinflammation

Text: Jeanette Isaksson

Jag har en knäskada efter en olycka i vänsterbenet. När jag vaknade klockan 5 på morgonen var min första tanke hur jag överhuvudtaget skulle kunna stå på benen under dagen.

Jag fick då tanken att använda mig av NHK på mig själv. Jag öppnade heligt rum. Jag tog kontakt med jordens kärna och vintergatans mitt och öppnade upp flödet i mina 12 chakran. Jag bjöd in änglarna. När jag låg där i min säng funderade jag på hur jag skulle formulera min önskan om helandet när jag plötsligt kände en inre storm inne i bäckenet och ner i benen. På 2 minuter max hade all smärta försvunnit. Jag låg kvar och kände en sådan otrolig tacksamhet och ödmjukhet åt att få ta del av dessa fantastiska energier. 

Nästa gång jag fick hjälp var då min dotter och barnbarnet hade kommit hem från en semester-resa. 

Jag skulle lyfta mitt barnbarn och då small det till i bröstryggen och jag kände en sådan fruktansvärd smärta. 

Jag fick sätta ned mitt barnbarn och tankarna flög genom huvudet hur jag skulle klara dagen för jag kunde knappt röra mig. 

Jag är så otroligt tacksam att jag fått vara med på denna resan med denna otroliga healing. Då kom minnet om förra händelsen så jag bad min man se efter barnbarnet jag skulle gå in och sätta mig i ett rum ostört och be om hjälp. Samma sak hände denna gång. Efter bara några minuter var ryggen helt smärtfri. 

Idag har jag både vänner och kunder som kommer och enbart vill ha denna healing. Har på denna korta tid fått se och uppleva en massa under. Bihåleinflammation som spontanläkt, vätska bakom trumhinna som spontanläkt bla.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)