Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Hur stor kan en ängel bli

Text: Solkarina

I Nefertiti kosmisk healing arbetar vi tillsammans med en ofantlig mängd olika änglar. Genom änglahealingen kommer det alla sorters änglar. De med färger, de med namn, de namnlösa, de små och de stora.

Det jag vill dela med mig av är en erfarenhet jag har av en kurs i Umeå då vi arbetade med att bjuda in änglarna. Vissa saker kan vi inte förstå utan att först fått uppleva det. Och denna upplevelse var mycket mäktig.

 

Jag gjorde på traditionells sätt så som vi lärt oss att bjuda in änglarna. Min första tanke var att det är en ärkeängel för jag upplevde den som så stor och mäktig. Till saken hör att just den här kvinnan har fantastiska energier. Hon ligger i sitt grundtillstånd på höga vibrationsnivåer som är härliga att vara i närheten av.

När ängeln kom manifesterade den sig framför oss. En fantastisk vacker ängel helt i guld det var som en stor guldrustning den bar på. Jag frågade om den var en ärkeängel för jag hade tänkt fråga den vad den hette.

Istället pekade den nedåt mot sina fötter. Jag följde med blicken ängeln och såg till min förtjusning att det stod en liten ängel som var alldeles vit och nådde upp till fotknölarna på den stora ängeln.  Det är en ärkeängel sa ängeln och pekade på den lilla ängeln.

Jag fick en aha-upplevelse hur riktigt stora och mäktiga änglar det faktiskt finns. Att ärkeänglarna som vi ser som oehört stora egentligen är ofantligt små i kosmisk a perspektiv.

Denna ängel var allstås så stor att en traditionell ärkeängel nådde upp till fotknölarna på den. Då kan du föreställa dig hur stor denna ängel var.

Jag känner stor tacksamhet att hela tiden få gå bortomför de gränser vi satt i den fysiska verkligheten.

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)