Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Nefertiti och den gamla kunskapen

Jag får ibland frågan varför det heter Nefertiti kosmisk healing metoden jag utvecklat. Det var så här att Nefertiti kom till mig en dag och berättade vem hon var och sa att vi tillsammans skulle utveckla den här metoden. Den innehåller en ny kunskap som är på väg in i människors medvetande som har med energi att göra och förståelse för människans ursprung.
Vi härstammar inte från aporna utan människans härstamning är lite mer makaber än så. Under NKH Neferitit kosmisk healing får man lära sig metoder för att vara i flöde. För människan har nämligen vara i ett kärleksfullt flöde i många mer dimensioner än hon använder.
Desto mer vi börjar använda den förmåga och potential vi bär på så kommer vi också att förstå vem människan egentligen är. Healingen, energiöverföring som vi gör i Nefertiti kosmisk healing skapar höga vibrationer inom oss som gör att låsningar, blockeringar och annat som sänker våra vibrationer med tiden försvinner. Då kan du förstå vilken potential som manifesterar sig hos människan.
Inte så många vet om detta. Alla 3 stegen i Nefertiti kosmisk healing hjälper dig att stämma in dig med den heliga geometrin så du kan vara i alla dimensioner du är en djupare dimensionell kunskap vaknar då. Det finns lärare i hela Sverige. Har de inte kurser på din ort så kan de med all säkerhet åka dit du/ni är.
Solkarina / grundare
16 aug 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)