Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Nefertiti visar sig på en grundkurs

Nefertiti visar sig på en grundkurs 

 Text: Solkarina

/nefertiti-official-mini.jpg

En del anser att någon tar energi av dem, jag anser att man läcker energi! Och ska ta eget ansvar för det. När vi skyller på energivampyrer och andra gör vi oss själva till offer och därför ska man undvika att göra det. Istället lära sig att sätta de gränser till omvärlden som man behöver sätta.

I vilket fall visade sig Nefertiti för mig under den här sessionen med ett budskap till eleverna.

Nefertiti går upp till axlarna på mig och är inte alls lång. Jag är ca 170 hon är med andra ord ganska liten.  Hon ser mig inte direkt i ögonen utan far med blicken lite hit och dit för att liksom visa att hon har bråttom och är på väg och egentligen inte har tid med mig.  Hon ställde sig mitt i rummet och sa till mig att jag skulle påminna eleverna att dessa behandlingar och de budskap de fått av den var viktiga och de skulle lägga detta på minnet.

När sessionen var klar och eleverna delade med varandra vad de upplevt berättade jag att Nefertiti kommit och sagt att det fanns budskap förmedlade till dem i de behandlingar de fått.

Det blev förstås extra emotionellt och det kom en och annan tår. Detta är ett typiskt sätt på vilket jag kan se henne när hon kommer för att hjälpa oss under behandlingar.  Kort och utan krusiduller säger hon det hon vill säga och går sedan vidare. Hon lämnar förstås efter sig stora eftertankar och vi får olika insikter på plats.

/pyramider.jpg

 

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)