Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Shamballa

I Nefertiti kosmisk healingboken beskriver jag minnen som jag haft innan jag gick in i den här kroppen om Shamballa.

Text: Solkarina

Innan jag föddes in i den här kroppen för mer än 50 är sedan. Var jag i ett rum tillsammans med 6 andra personer. Vi diskuterade mitt liv som jag skulle leva när jag klev in i min kropp här på jorden. Det blir inget lätt liv sa de och jag lyssnade med ett halvt öra för jag trodde inte riktigt att leva som människa skulle vara så svårt som det kan vara. En av mina uppgifter var faktiskt att informera om hur det var och är att vara människa på jorden. Varelser från högre dimensioner vet inget om det. Detta för att de ska kunna hjälpa oss! Människor som inkarnerar med ett starkt ljus inom sig är också människor som på olika sätt bidrar till att hjälpa mänskligheten i utvecklingsprocesserna. I sina vanliga liv som människor på jorden.  En sån är jag.

När jag klev in i templet första gången fick jag en chock. Både känslan och utseendet var exakt så som jag minns det från innan jag gick in i kroppen fast jag kallade det Shamballa.

Jag var tvungen att ta mod till mig för att fråga Tejasa om Oneness templet är Shamballa som manifesterat sig fysiskt på jorden. Hon log stort och vackert och bekräftade att så var det.

Jag blev stum! Aldrig trodde jag att jag i min livstid som fysisk person skulle få kliva in i Shamballa igen. Det var som att komma HEM. Hade jag inte haft ett hem i Sverige och barn hade jag nog stannat där och aldrig återvänt till Sverige. Jag var lycklig. Detta är helt fantastiskt. Tänk dig själv att en massa visioner, bilder och minnen du har plötsligt finns där och är sanna. Det finns i verkligheten.

Mitt ordspråk har varit en jord en mänsklighet, Oneness säger hela världen är en familj. Det var detta jag kom till jorden för att arbeta med!

Jag är lycklig. Jag är glad. Jag ser fram till att få ta med människor från Sverige till Indien i oktober 2015 och visa dem det fantastiska Shamballa. För att även du som följer med ska få möjlighet att låta templet ta bort de slöjor som döljer den du verkligen är.

Templet måste upplevas och det är i templet allt integreras inom oss till den högre andliga kunskapen.

Detta i kombination med den otroliga kunskap guiderna och AmmaBhagavan besitter är värd att lyssna, prova och ta del av.

Mitt arbete, min vision har sedan jag var barn varit att hjälpa mänskligheten ta ett steg framåt i utveckling så vi en gång för alla kan lämna allt tungt bakom oss. Vi kan istället välja glädje till alla.

Det är arbetet med de höga NKH energierna som öppnade mig för att fördjupa min kunskap. Därför vet jag att NKH kommer att höja även dina vibrationer.

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)