Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Symbolikens olika vägar

Symbolikens olika vägar

 Text: Solkarina

Musik är underbart genom musiken kan vi hjälpa till att skapa höga vibrationer i healingrummet. Vem har inte lyssnat på musik och sedan känt sig uppiggad!

 

Det är därför vi använder oss av Michael Hammers musik. Jag började lyssna på honom redan på den tiden när vi hade kassettband. Numera finns hans musik ladda hem både gratis och mot en liten kostnad som MP3. Jag kan också rekommendera Ralph Lundstens musik och Enyas musik.

 

Jag ska förtydliga symbolikens olika vägar. Allt är energi och vi är vibrationer. Högre dimensioners kunskap kommer ofta till oss i form av bilder, filmer, ljud, intryck eller andra former som vi väljer att uppfatta dem i. Det är beskrivet i boken men kan alltid förtydligas. I NKH ska vi fokusera på att vara i vibrationen, nollställa oss som terapeuter och inte uppleva så mycket. Det överlämnar vi till klienten som behöver sätta behandlingen i sammanhang.

Då är vi i det högsta flödet.

Upplevelser blir ofta draman och vi skapar färdiga former åt våra klienter om vi börjar tolka och uppleva själva. I vissa healingformer kan sång vara ett vibrationshöjande medel men inte i NKH. Vi vill ju nå högre frekvenser ändå. Den som får tillåtelse att verkligen uppleva är våra klienter som kommer att göra fina inre resor. Dessa kan få dem att se bilder, vyer, filmer, sjunga, skratta, gråta för att på olika sätt manifestera sig i klienterna. Men vi som terapeuter gör det inte vi ska hålla flödet uppe i healingrummet.

En terapeut ska inte sjunga, tolka bilder, eller på annat sätt påverka genom sin närvaro inte i NKH. Vi ska öppna oss för att det finns högre frekvenser än vi som terapeuter har förmåga att ta emot. Sång liksom bilder, ord, former, vi får till oss är terapeutens sätt att förklara sin upplevelse i den 3-dimensionella världen. Det är därför tillåtet för klienten att reflektera och dra slutsatser av en behandling. Vi gör det inte.

Vi som terapeuter ska störa så lite som möjligt genom att inte skapa former och inte reflektera åt klienterna. Inte heller stör vi under behandling med ljud eller ord.

I boken NKH har jag inte skrivit om ljudhealing, toner och sång som kan komma till oss i healingen. När vi inte kan ta emot budskapen klart och rent då kan vi ta emot dem även genom ljud. Men alla ljud som vi gör är begränsade genom att de manifesteras i våra 3-dimenisonella kroppar. Därför blir de ljud vi gör, även om vi uppfattar dem som högfrekventa på en lägre nivå. Anledningen är att de manifesteras genom våra fysiska kroppar som har en lägre frekvens. Vi kan inte manifestera högre ljud än våra fysiska kroppar  är mottagliga för.

Det finns otroligt höga vibrationsnivåer som vi bara kan ta in i våra fysiskt tunga kroppar genom att vi andas in dem och blir dem. Det är när vi blir vibrationerna som en tranformation på cellnivå kan ske. Det ska du som NKH terapeut vara medveten om och därför fokusera på att hålla flödet till klienterna och inte manifestera något annat. Inga bilder, ingen sång, inga filmer, inget…bara andas med och vara utanför tid och rum i det kosmiska flödet.

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)