Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Vad är änglar

Text: Solkarina

Änglar är helig geometri. De finns i alla dimensioner på alla nivåer och är själva byggstenarna i universum. Det finns änglar för ALLT: För bilen, barnen, jobbet, ekonomin, freden, kärleken, sorgen, döden, livet, jorden, universum, galaxerna, böckerna, internet, kläderna, ja ALLT:

Därför kan du alltid be änglarna om hjälp. Änglarna finns alltid där för att hjälpa dig. Får du inte hjälp då lyssnar du inte, ser inte budskapen eller är i ditt ego. Egot är ett begär som inte har någon koppling till våra ljuskroppar och våra högre medvetanden. Egot är en energi som separerar människor och djur, som gör att vi skapar värderingar, jakt och materialism. I änglarnas värld finns allting åt alla, vi har kontakt med vad vi verkligen behöver i våra sanna kroppar. Inte vad vi tror vi behöver för att tillgodose en hierarki som finns bland människor. Skulle vi leva i fullständig tillit till änglarna då skulle vi också leva i fullständig harmoni med naturen, jorden och stjärnorna.

När du väl lär dig att kommunicera och prata med änglarna. Då kommer du att upptäcka att du alltid har allt du behöver i livet. Du saknar aldrig något. Du känner dig lycklig. Du är lycklig i varje ögonblick och sprider den lyckan vidare till dem du möter. Samarbete med änglarna är att VETA utan att KRÄVA en fantastisk verklighet.

Änglarna kan bara ge vad de lånat av kärleken.

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)