Kosmisk kunskap

Den nya tidens andlighet

Byta dimensioner

Text: Solkarina

När jag utbildar esoteriska rådgivare och medium är bland det viktigaste för mig att få dem att förstå detta med olika dimensioner. När du är begränsad i din fysiska tredimensionella kropp och håller fast vid strukturer och ger din kraft till andra genom att sätta dem på piedestal.

Att kunna vandra i dimensionerna kommer automatiskt att hjälpa dig förstå vad som menas med lägre och högre frekvenser.

 

Detta är en del av den livskunskap jag förmedlar till människor och som jag också lär ut. Dels genom Nefertiti kosmisk healing men också genom mediumutbildningen och utbildningen till esoterisk rådgivare. För att bli en rådgivare och kunna ge människor andliga råd då måste du kunna vandra i dimensionerna och förstå hur varje dimension innehåller en viss sorts kunskap.För att förstå den här dimensionen behöver man också förstå andra dimensioner. Vi lever på 144 olika strålar, eller dimensioner. När vi talar om den tredje dimensionen så är det egentligen en nivå som innehåller 12 olika dimensioner. Man kan säga att det finns 12 olika fack eller ekorrhjul du kan fastna i. Det är först när du kommer till den fjärde nivån, som vi ofta benämner som den fjärde dimensionen trots att det är en nivå. Det är då du verkligen kan börja förstå innebörden av olika dimensioner.

När människor pratar om frekvenshöjningar och högre vibrationer är det en önskan att förstå detta med dimensioner. De allra flesta sitter fast i de olika maktstrukturerna från den tredje dimensionen.

Det är fantastiskt när jag får vara delaktig i människors uppvaknande, när de verkligen förstå skillnaden på tredje, fjärde och femte dimensionen. Detta är inget man kan läsa sig till. Det är en insikt, en aha-upplevelse som gör människan ödmjuk. Jag tror att desto högre en människa kan flyga, desto ödmjukare är de. Det är därför vi ska vara uppmärksamma på vad egot gör, säger och vill hos oss själva och våra medmänniskor.

 

Nefertiti kosmisk healing arbetar på alla 144 dimensionerna.

Det är därför så många människor får en sådan medvetandehöjning när vi skickar distanshealingen varje onsdag. När de får NKH behandlingar och går kurserna.

   

 

26 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)